HTML

A Veszpremref.hu oldal kommentjei

A Veszprémi Református Egyházmegye Hivatalos Honlajának kommentjei.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.01.27. 13:29 vprefadmin

Lelkészértekezlet Csopakon

Lelkészértekezlet Csopakon

 

A Veszprémi Református Egyházmegye soron következő lelkészértekezletét február 5-én, pénteken 10 órai kezdettel tartja Csopakon, a Gyülekezeti Házban. A lelkészértekezlet vendégei lesznek a 2010 évi REND szervezőbizottságának vezetői, Nagytiszteletű Lentulai Attila, a Pápai Református Egyházmegye esperese és Nagytiszteletű ifj. Márkus Mihály pápai lelkipásztor, a rendezvény házigazdái nevében.

 

 

Felhívom a lelkipásztor testvérek figyelmét, hogy az értekezletről csak nyomós okkal maradhatnak távol és a megjelenés kötelező!

 

Januári tennivalókról, határidőkről az esperesi körlevet erről a linkről tölthetik le a lelkipásztorok, Nyugdíjintézeti adatlapot pedig erről a linkről! Áldás, békesség: Kuti Géza esperes

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://veszpremref.blog.hu/api/trackback/id/tr561706343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása